Verhalen

Werkbezoek Starteiland Hardzeildag 2010

Hoewel Sneekweek FM door allerlei redenen niet in staat was om radio te brengen, was er wel degelijk een werkbezoek van drie van de dj’s aan het starteiland. Dit gebeurde tijdens Hardzeildag 2010, want dan is het en het drukst én de koningin is ook aanwezig omdat het de 75 editie van de Sneekweek was. Jort, John de Boer en Zonnehoedje, samen met Eddy Kraan en Nynke -  goede vrienden en vaste actoren tijdens Sneekweek FM - waren  samen met talloze malloten getuige van de elegante entree van Bea op het Starteiland. Dj Buiz was er niet bij.

Reunie 2010

Het was afgelopen zaterdag nostalgie wat de klok sloeg in Soestduinen in een semi-verlaten gebouw van Vitens. Het was hier in het rustieke bosgebied dat de dj's van Sneekweekfm voor de tweede keer een reünie hielden. Dj Buiz was nog onderweg met de trein toen dj John de Boer en Zonnehoedje al bij Jort aangekomen waren. Om het wachten op Buiz te doen veraangenamen werden eerst boodschappen gedaan. Dit kon mooi in de saab van Jort die sinds deze zomer door de keuring gekomen was en nog makkelijk met het verkeer mee kon.

Reunie 2006

Op vrijdag 8 december hadden de DJ's van Sneekweek FM hun reunie. Deze vond plaats in Enschede, thuis by DJ BuiZ. Jort, John de Boer en Nynke kwamen vanuit Heerenveen, terwijl Zonnehoedje de trein nam vanuit Groningen. Vanaf Zwolle ging de reis met zijn vieren verder in de dieselelectrische trein naar Enschede CS. De treinreis duurde tot afgrijzen van Nynke wel een uur. Aangezien het buiten donker was konden we ons niet vermaken met het bekijken van het mooie landschap.

Geschiedenis

Het idee achter Sneekweek Fm is een jaar of vier geleden ontsponnen uit de geesten van de kernleden van Swfm, (dj John, Jort, BuiZ, ZonneHoedje). We houden allemaal van het water en van de sneekweek, en radio maken is dé hobby van John en die heeft dat allemaal met veel effect op ons overgebracht.