Crew Sneekweek FM 2011

John de Boer

Technisch wonder van de groep. Founding father van de SneekweekFM en blijft in staat om zich te ontwikkelen tot onmisbare schakel in het complexe systeem dat de SneekweekFM organisatie heet. Is in staat uit niets een goedlopend stuk electra te maken met mogelijkheden te over. Een site met koppelingen naar Facebook, Twitter of Youtube, John de Boer draait er zijn hand niet voor om. Naast het maken van dagelijks nieuws dat SneekweekFM brengt de komende Sneekweek, is het vooral te danken aan John de Boer dat de informatie via sneekweekfm.nl snel en deugdelijk beschikbaar komt. Is verder heel normaal gebleven.

Buiz

Organisatorisch kundig. Is het meest thuis in de Social Media van iedereen binnen SneekweekFM en zorgt ervoor dat alles goed is geregeld, accounts gemaakt zodat SneekweekFM overal zichtbaar is. Is ook klankbord voor de rest van de groep met minder kennis van zaken. Is echter niet hooghartig. Geeft informatie door aan John de Boer die dan op de site zet. Naast het regelen van het onzichtbare web van sociale media is Buiz ook zeer actief komende Sneekweek bij het maken van alledaags nieuws, achtergronden en nog hippere zaken die anders blijven liggen.

Jort

Nog steeds gangmaker en roerganger binnen SneekweekFM. Jort is een van de kapiteins geweest die de nieuw te varen koers van SneekweekFM heeft uitgestippeld. Een rol die hem op het lijf geschreven was. Jort heeft zich inmiddels bekwaamd in de vele vertakkingen van de Social Media. Jort heeft het aangeboren talent om zich altijd op de juiste positie te bevinden in feesten en partijen. Hij is daardoor uitermate geschikt om het nieuws op het spoor te komen dat andere media of niet zien of niet de moeite waard achten.

Zonnehoedje

Secretaris van de SneekweekFM. Zorgt relatief voor de meeste correspondentie, meestal van zichzelf naar anderen. Is relatief vaardig op het gebied van Social Media en heeft de capaciteiten om bepaalde zaken met elkaar te verbinden (meestal op hoofdlijen). Voor de uitvoering is de rest van het team nodig. Zonnehoedje zal zich deze Sneekweek bezighouden met het zoeken van nieuws en het maken van mooie filmpjes die de ware aard van Sneekweek en zijn veelzijdige publiek laten zien.

Nynke

Na jaren van relatief in de schaduw hebben gestaan, is Nynke in de aanloop naar de Sneekweek van 2011 een waardevol lid van de crew geworden. Opgeleid in de hogere kunsten van de Social Media, beschikt zij daarnaast over communicatief goede vaardigheden. Zij is aantoonbaar kundig in het regelen van zaken die de rest van de groep nimmer voor elkaar zou krijgen, zoals VIP-plaatsen. Nynke is door haar opleiding in staat om relatieve sturing aan te brengen in de Social Media plannen van de SneekweekFM-crew.